321.000
Property size icon Suprafață (mp): 27
Property structure icon Tip: Comercial

vânzare Spatiu comercial

146
ID proprietate:
Detalii proprietate
Property size icon Suprafață (mp): 27
Opțiuni
Canalizare
Curent electric
Gaze
Grup sanitar
Loc de parcare subteran
Monitorizare video
Parchet
Paza 24/24
Aer conditionat
Balcon
Internet
Apă
Cablu TV
Locație
Adresă completă: Bulevardul Ion Mihalache 45, București, Romania
Adresă simplă: Bulevardul Ion Mihalache 45, Bucuresti
Descriere

Proprietar ofer spre vânzare un spațiu comercial în suprafață totală de 27 mp, amplasat stradal, la parter de bloc, pe una dintre cele mai bune artere comerciale ale capitalei, B-dul Ion Mihalache nr. 45, la intersecția cu Strada Maior Câmpeanu Alexandru, vis-à-vis de Piața Ion Mihalache, beneficiind zilnic de un intens trafic pietonal și auto. Este amplasat la doar 800 m distanță de Piața Victoriei, principalul centru de afaceri din centrul Bucureștiului. Fiind situat în zona centrală a Bucureștiului, bulevardul Ion Mihalache acoperă toată aria de activități comerciale, zonă de retail în continuă dezvoltare, beneficiind de o vizibilitate foarte bună. Ca și utilități, spațiul dispune de energie electrică, apă și canalizare.

Eficienta energetica a spatiului este clasa C, consumul total specific de energie primară este de 216,22 indicele de emisii echivalent CO_2 este de 19,46.

Spațiul este închiriat încă din anul 2010 către Tezaur. Grupul TEZAUR oferă servicii financiare de înaltă calitate, la cele mai înalte standarde și în concordanță cu nevoile clienților săi: credit pe loc – amanet aur, schimb valutar, vânzare bijuterii, agențiile fiind moderne, securizate și de lux.

Achiziția spațiului se poate efectua și printr-un sistem de rate fixe, fără dobândă, după achitarea unui avans.

Preț vânzare: 321.000 euro

0 Recenzii

Programeaza o vizionare