339.000
Property size icon Suprafață (mp): 14.70
Property structure icon Tip: Comercial

vânzare Spatiu comercial

92
ID proprietate:
Detalii proprietate
Property size icon Suprafață (mp): 14.70
Opțiuni
Cablu TV
Canalizare
Curent electric
Gaze
Grup sanitar
Loc de parcare subteran
Monitorizare video
Parchet
Paza 24/24
Aer conditionat
Balcon
Internet
Apă
Locație
Adresă completă: Calea Dorobanți 89, București 010559, Romania
Adresă simplă: Calea Dorobanti 89, Bucuresti
Descriere

Dorobanți – Vânzare spațiu Tezaur

Proprietar ofer spre vânzare spațiu comercial, în suprafață totală de 14,70 mp, amplasat stradal, la parter de bloc, pe una dintre cele mai bune și importante artere comerciale ale capitalei, Calea Dorobanților nr.89, fiind situat în inima capitalei, în imediata apropiere a Pieței Charles de Gaulle, într-o zonă cu importante obiective și atracții.

Acest spațiu comercial are acces direct din Calea Dorobanților, zonă ce înregistreaza mult interes din partea brandurilor premium și de lux, fiind accesibilă locuitorilor din nordul capitalei și având deja format un vad cu clientelă selectă, cu gusturi culinare internaționale și potențial financiar peste medie, beneficiind de trafic auto și pietonal intens și de o vizibilitate foarte bună. Ca și utilități, spațiul dispune de energie electrică, apă și canalizare.

Eficienta energetica a spatiului este clasa C, consumul total specific de energie primară este de 350,01, indicele de emisii echivalent CO_2 este de 31,50.

Spațiul este închiriat încă din anul 2011 către Tezaur. Grupul TEZAUR oferă servicii financiare de înaltă calitate, la cele mai înalte standarde și în concordanță cu nevoile clienților săi: credit pe loc – amanet aur, schimb valutar, vânzare bijuterii, agențiile fiind moderne, securizate și de lux.

Achiziția spațiului se poate efectua și printr-un sistem de rate fixe, fără dobândă, după achitarea unui avans.

Preț vânzare: 339.000 euro

0 Recenzii

Programeaza o vizionare