1.700.000
Property structure icon Tip: Rezidential

vânzare Complex 5 vile

3287
ID proprietate:
Detalii proprietate
Opțiuni
Internet
Apă
Cablu TV
Canalizare
Curent electric
Gaze
Grup sanitar
Loc de parcare subteran
Monitorizare video
Parchet
Paza 24/24
Aer conditionat
Balcon
Locație
Adresă completă: Șoseaua Ghermănești, Ghermănești, Romania
Descriere
Vânzare complex Ghermanesti Residence- Oaza de relaxare din apropierea capitalei.

Amplasat la o distanta de aproximativ 20 minute de Bucuresti, intr-o zona accesibila si in acelasi timp departe de agitatia cotidiana din capitala, complexul rezidential se afla pe malul Lacului Snagov, unde va propunem spre vanzare 5 vile avand urmatoarea componenta: cate doua imobile in sistem duplex, fiecare corp beneficiind de piscina proprie precum și de doua garaje, precum si o vila aflata in curs de constructie ce garanteaza o priveliste spectaculoasa catre lacul Snagov.

Unitatile sunt finalizate, existand planurile de finisare a acestora, astfel incat sa se ofere un stil de viata la cel mai inalt nivel.

La parter este prevazuta o zona de living-dining generoasa, cu priveliște asupra lacului, completata de bucatarie, o baie, un birou și un loc de depozitare.

La nivelul superior, spatiul intim de familie include 3 dormitoare și 2 bai, precum și dressing, o teresa generoasa si un balcon.

Eficienta energetica a fiecarei vile este clasa A, consumul total specific de energie primara este de 120,46 indicele de emisii echivalent CO_2 este de 32,93.

Vila 1 este edificata pe un lot de teren de 374 mp, cu o amprenta de 235 mp.

Vila 2 este edificata pe un lot de teren de 400 mp, cu o amprenta de 235 mp.

Vila 3 este edificata pe un lot de teren de 400 mp, cu o amprenta de 235 mp.

Vila 4 este edificata pe un lot de teren de 300 mp, cu o amprenta de 235 mp.

Pret vanzare: 1.700.000 euro + TVA

Pe langa constructiile deja realizate, se va pune la dispozitie si proiectul pentru realizarea unei vile pe un lot teren de 1710 mp, chiar pe marginea lacului, ce garanteaza o priveliste spectaculoasa.  Proiectul dozeaza perfect ingredientele unui mix rafinat, al carui rezultat este un spatiu de locuit si de relaxare spectaculos. 

Spatiul exterior generos poate oferi o gama diversificata de facilitati, in functie de necesitatile viitorului proprietar, cum ar fi zona de lounge langa piscine, spatiu pentru realizarea unor activitati sportive, loc de joaca pentru copii, zona gratar, si, foarte important, iesirea la lacul Snagov ofera posibilitatea in timpul liber de practicare a sporturilor acvatice, pescuit sau navigatie.

Complexul este racordat la reteaua de gaz, incalzirea realizandu-se prin calorifere si incalzire in pardoseala.

Acest complex a fost amenajat in deplina armonie cu spatiul inconjurator, fiind o oaza de confort care ofera discretie si liniste.

Un punct important il reprezinta accesul facil la toate punctele de interes pentru o familie, cum ar fi scoli, gradinite si zone de recreere.

Planuri etaje
PLAN DE AMPLASAMENT SI DELIMITARE A IMOBILULUI suprafață utilă: camere: băi:
Floor plan image
Reveleu Plan Parter suprafață utilă: camere: băi:
Floor plan image
Reveleu Plan Etaj suprafață utilă: camere: băi:
Floor plan image
0 Recenzii

Programeaza o vizionare