Închiriere apartament superb 3 camere, B-dul Unirii 72

Închiriere apartament superb 3 camere, B-dul Unirii 72

Vino sa vezi noua ta locuinta în centrul Bucureștiului!

În calitate de proprietar unic al intregului imobil situat în centrul orașului, pe Bulevardul Unirii nr. 72, în apropiere de Piața Alba-Iulia, va oferim spre închiriere, apartamente superbe. Acestea reprezinta o oportunitate rara pe piata. Proprietatea, care a fost renovata recent in intregime, va intampina cu un hol elegant de intrare cu receptie care duce spre cele 2 lifturi Otis, accesul fiind securizat prin paza și monitorizare video.

Beneficiind de balcoane cu vedere deschisa, apartamentul propus are 3 camere si include un hol intrare, un superb living, 2 dormitoare, 2 bai, bucătărie.

Acesta a beneficiat de un proiect de design personalizat, cu accent pe calitatea materialelor si atentie la detalii. Finisajele premium, electrocasnicele atent alese și mobila de calitate superioară, creează un spatiu elegant si primitor, oferind facilitatile moderne pentru a vă simți ca acasa. Cele două dormitoare, dispun de spații de depozitare generoase.

Printre dotările acestuia menționăm: aer conditionat, hotă, plită electrică, cuptor și cuptor cu microunde, frigider, Smart TV cu o grilă extinsă de programe, masina de spalat, oglindă cosmetică, WI-FI și sistem de încălzire centralizată etc.

Acesta este disponibil la etajul 9.

În cadrul viitorului restaurant de la parterul clădirii puteti savura delicatese orientale sau vă puteți relaxa seara în SPA-ul amplasat la subsol.

Fiind o zonă centrală, dar in acelasi timp linistita, cu bulevardul marginit de copaci, aceasta zona este cunoscuta pentru accesul rapid către metrou, cafenele, restaurante, dar si catre principalele obiective turistice și culturale, dar și către una dintre cele mai pline de viața zone ale orașului, Centrul Istoric care va invita in mijlocul scenei eclectice si vibrante a orasului.

De asemenea, în apropiere regăsiți Arena Națională. București Mall, Unirii Shopping Center, Fantânile Unirii, Palatul Parlamentului etc.

Toate mijloacele de transport sunt in imediata apropiere:

  • Autobuze: 104, 123, N104, N111,
  • Metrou: Piata Muncii, Piața Unirii – 8 minute

Apartamentul poate fi inchiriat la pretul de 1.200 euro/luna + TVA, începând cu luna Iulie 2023.

Avans: 1 luna + garantie 2 luni

Cu siguranta, mutarea dumneavoastra aici va fi cea mai buna alegere!

Publica un comentariu