GRUPUL ROMCONSULTING

Grupul Romconsulting este o companie românească, care se află pe piața imobiliară din 1993.

Proprietar de spații comerciale, birouri, vile exclusiviste și apartamente de lux, nume de încredere în ceea ce privește închirierea spatiilor proprii și managementul acestora.

Acesta își centrează activitatea în segmentele de retail, birouri corporate, de închiriere și subînchiriere de spații comerciale și apartamente proprii, de vânzare de locuințe, având în proprietate o largă și variată paletă de bunuri imobiliare.

Ceea ce ne definește este experiența pe care o avem în piața imobiliară, consilierea și consultanța de calitate, confortul pe care clienții noștri îl găsesc în spațiile noastre și soluțiile pe care le oferim în funcție de interesele clientului.

De la începutul activității noastre, clientul a reprezentat resursa și reperul principal al evoluției noastre.

Suntem de părere că interacțiunea proprietar-chiriaș este cea mai importantă etapă în alegerea spațiului unde acesta urmează să își desfășoare activitatea sau să locuiască. Prin aceasta ne asigurăm că soluțiile oferite de compania noastră întrunesc în mod exact nevoile clientului.

De aceea, am construit un mediu de lucru profesionist, cu o echipă solidă de experți, unde opiniile sunt respectate și încurajate, unde angajații contribuie în echipă la succesul afacerii noastre și unde aceștia sunt recompensați pentru excelența activității lor.

Obiectivul nostru este să creăm relații de durată cu fiecare din colaboratorii noștri și să dezvoltăm parteneriate bazate pe încredere și performanță. Prin tot ceea ce facem, încercăm să anticipăm nevoile clienților noștri, să le înțelegem cerințele și să le oferim soluțiile potrivite. De aceea, printre colaboratorii noștri se numără firme de renume, precum ASIROM, SENSIBLU, HELP NET, MEGA IMAGE, EUROMOBILA, ORANGE ROMANIA, MARIONNAUD, OPTICRIS, STEFANEL ROMANIA, ING BANK, Editura RAO, BELLADONA, etc.

PARTENERII NOȘTRI AU ÎNCREDERE ÎN NOI

De ce să alegi Romconsulting?

La Romconsulting ne consolidăm relațiile pe termen lung, oferim consultanță profesionistă individuală, ceea ce ne permite să oferim sfaturi personalizate, clare, în toate domeniile de proprietate unde activăm.

Închirieri și vânzări

Ne ocupăm de tot ceea ce ține de închirierea și vânzarea de imobile și terenuri.

Vasta experiență în domeniul imobiliar

Avem o activitate pe piața imobiliarelor de peste 20 de ani.

Servicii personalizate

Platforma Romconsulting deține toate funcțiile necesare pentru a te ajuta să îți găsesti proprietatea potrivită.

  I'm interested in:

  CONTACT US

  ROMCONSULTING GROUP

  rom_mobil

  15 Ghetarilor Street, district 1, Bucharest

   Sunt interesat de:

   CONTACTEAZĂ-NE

   GRUPUL ROMCONSULTING

   rom_mobil

   Str. Ghețarilor nr. 15, Sector 1, București